Szállítás és Fizetés

Ezen az oldalon információt kaphat a Biomax.hu-n történő fizetési és szállítási lehetőségekről.

Fizetés

Lehetősége van a termékek ellenértékét banki utalással vagy a futárnak történő helyszini fizetéssel is kiegyenlíteni. A fizetés módját a megrendelő űrlapban adhatja meg.

Amennyiben készpénzben a futárnak szeretne fizetni, úgy a megrendelést követően nem kell tennie semmit, csak várni a csomagot.

Fizetés bankkártyával: fizetést követően Önnek nincs további teendője, mint várni a kiszállítást.

Biztonságos Fizetés Bankkártyával:
PayU Vásárlói tájékoztató

Masterpass Vásárlói tájékoztató

Amennyiben banki utalást jelöl meg fizetési módként, az utalást a megrendelést követően azonnal megteheti. A visszaigazoló e-mailben megtalálja az utalandó összeget, a Végösszeg sorban.

Amennyiben Budapest Bankból utal, az összeg azonnal megérkezik hozzánk, amennyiben más bankból, úgy a tranzakciós idő áltagban 1 munkanap.

Amennyiben egy vásárlás bármilyen oknál fogva meghiusul, de az összeget már elutalta hozzánk, úgy azt csak a számlánkra való megérkezését követően tudjuk visszautalni.

Szállítás

A csomagot vidéken az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálat viszi ki, Budapesten az esetek 99%-ban saját futárunk szállít ki.

A csomagot a rendelés feladását követő munkanapon feladjuk, így a feladás napját követő munkanapon Ön meg is kapja.
Amennyiben egy termék nincsen raktáron, úgy e-mailben értesítjük.

A szállítás napján SMS-ben értesítést kap a szállítás várható időpontjáról, de a telefonszám ott lesz a futárnál is.

Szállítási címként, mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol reggel 8 és délután 16 óra között tartózkodik, ugyanis a kiszállítás ebben az időszakban történik.

A szállítás díja 15.000 forint alatt 890 forint Magyarország bármely településére. 15.000 Ft feletti vásárlási érték esetén a szállítás ingyenes.

Fontos, hogy a szállítás címhez megadjon minden információt, például a kapucsengőn lévő nevet, ha az eltér az Ön nevétől, ha munkahelyére szállítunk, a cég nevét, egyéb fontos adatokat.

Egyéb megjegyzések:
Pénteken Méhpempőt nem adunk fel, tehát ha rendelésében Méhpempő szerepel, azt pénteki napon nem tudjuk feladni, mivel a Tiszta Méhpempő 3-4 napnál tovább nem állhat hűtőn kívül.

KEDVEZMÉNYEK

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2011 © Minden jog fenntartva